Welkom bij La Cantina

Resraurant La Cantina

Cafe restaurant in Amsterdam

Een van de weinige echt authentieke Italiaanse restaurants in het centrum van Amsterdam. Als u een echt Italiaans familiefeest wilt meemaken, gaat er niets boven La Cantina. Onze Italiaanse koks bieden u een keuze uit zowel klassieke, traditionele gerechten als fijne dinerspecialiteiten. Dus kom bij ons langs voor een echte mediterrane ervaring in ons gezellige restaurant of, als het weer het toelaat, ga buiten zitten op ons mooie terras en geniet van een van onze lunchspecials of een romantisch diner.

Menu

Onze Italiaanse keuken

"KWALITEIT BOVEN ALLES''

La Cantina’s unieke combinatie van een historisch decor, charmante bediening en een creatieve draai aan de Italiaanse keuken heeft ervoor gezorgd dat zowel de lokale bevolking als bezoekers terugkomen voor meer. Waardoor het een van Amsterdams 2021 hotspots is waar iedereen zich thuis voelt.

Goede ingrediënten maken geweldig eten. Gebaseerd op een authentieke benadering van de Italiaanse keuken, doet La Cantina echt moeite om de allerbeste ingrediënten van over de hele wereld in te kopen.

Onze stijl

Op een steenworp afstand van de beroemde Dam van Amsterdam, direct achter de iconische ‘Nieuwe kerk’ uit het begin van de 15e eeuw, bevindt u zich in een van de oudste delen van onze prachtige stad. Dit schilderachtige labyrint van kleine straatjes en steegjes is een fantastische uitwijkmogelijkheid uit het drukke winkelgebied. De restaurants en ‘bruine’ cafés in de buurt zijn welbekend en zeer populair onder de Amsterdammers.
De Gravenstraat dankt haar naam aan de graven van Henegouwen die hier rond 1300 in de plaatselijke herberg verbleven.

Prive evenementen

Of u nu een verjaardagsfeestje of een zakendiner plant, ons team is u graag van dienst. Wij bieden speciale menu’s voor privé-evenementen. La Cantina is de perfecte locatie om feest te vieren en blijvende herinneringen te creëren.
Bel ons gerust voor meer info over de verschillende evenementen die we kunnen aanbieden.

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers Neem contact op met onze manager Wassim op +31(0)620958412

Reserveer een tafel

[contact-form-7 id="3357" title="reserveren"]

Contact